Over ons

Sommtimes neemt je mee op een reis door een uniek selectie wijnen, met een focus op de Bourgogne.
We beloven toegankelijke luxe, persoonlijk advies en de hoogste kwaliteit, gedreven door diepe kennis en betrokkenheid. Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde wijnen en ervaar een wijnwereld die reikt van generaties verleden tot moderne verfijning. Jouw tevredenheid is onze garantie; ''
geniet zorgeloos van elke fles wijn."

 

Wij zijn Sommeliers die leiden naar unieke Bourgondische wijnen

Sommtimes fungeert als een gids naar de bijzondere wijnen van Bourgogne. Onze selectie wijnen is als een rondreis die we met trots delen met onze klanten, waarbij elke fles een uniek verhaal met smaak, ambacht en cultuur onthult.

 

Betrouwbare Bourgogne specialist

Wat ons onderscheidt, zijn niet alleen de wijnen, maar ook de relaties die we hebben opgebouwd. Onze vertrouwde banden met zowel wijnhuizen als klanten vormen de basis van ons merk. Het vertrouwen dat onze wijnhuizen in ons hebben, wordt weerspiegeld in elke fles die we aanbieden.

 

Onze beloftes

  1. Meedenken en participeren

We zijn niet alleen leveranciers; we zijn adviseurs op je ontdekkingstocht door de Bourgondische wijnen. We zullen je begeleiden, adviseren en participeren in het vinden van de perfecte wijn die jouw unieke smaak en gelegenheid weerspiegelt.

 

  1. De beste wijnen, hoogste kwaliteit

Elke fles die we aanbieden is een bewijs van onze toewijding aan onberispelijke kwaliteit. Onze selectie bestaat uit de beste wijnen uit de Bourgogne, zorgvuldig geselecteerd van kleinschalige familiebedrijven met een ongeëvenaarde reputatie in de wijnwereld.

 

  1. Persoonlijke afhandeling en advies

Sommtimes is niet slechts een naam; het is een persoonlijke belofte van service. Onze sommeliers Bart en Koen, brengen niet alleen kennis, maar ook een persoonlijke touch in elk advies en elke interactie. Je kunt vertrouwen op onze expertise en passie om een wijnervaring op maat te bieden.

 

  1. Met zorg geselecteerd

Elke wijn die we aanbieden is een bewijs van onze zorgvuldige selectie. Achter elk label schuilt een verhaal van passie, toewijding en generaties van wijn maken. Onze belofte is een garantie van authenticiteit en kwaliteit.

 

  1. Expertise uit het vak Sommelier

Sommtimes komt uit het vak, geworteld in de diepgaande kennis van het sommelierschap. We begrijpen de wereld van wijn van binnenuit en delen deze kennis graag met jou.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »