Rhône

Frankrijk

Ontdek de fascinerende landschappen van de Rhônevallei, een regio die synoniem staat voor een rijke geschiedenis en uitzonderlijke wijnen. Onze collectie nodigt je uit om de verschillende terroirs van dit beroemde Franse wijnparadijs te verkennen.

Lees meer
Marc Sorrel
Marc Sorrel
Bekijk collectie
Phillipe & Vincent Jaboulet
Phillipe & Vincent Jaboulet
Bekijk collectie

Ontdek de fascinerende landschappen van de Rhônevallei, een regio die synoniem staat voor een rijke geschiedenis en uitzonderlijke wijnen. Onze collectie nodigt je uit om de verschillende terroirs van dit beroemde Franse wijnparadijs te verkennen, waar de rivier de Rhône zijn invloed door de wijngaarden weeft.

Ontdek de gedurfde rode wijnen uit de noordelijke Rhône, waar Syrah hoogtij viert en wijnen met een diepe diepte en karakter voortbrengt. Geniet van de zonovergoten Grenache-blends uit de zuidelijke Rhône, die de warmte van het mediterrane klimaat weerspiegelen. In onze zorgvuldig samengestelde selectie vind je appellations als Côte-Rôtie, Châteauneuf-du-Pape en Hermitage, die elk uitdrukking geven aan het unieke terroir en de expertise van de wijnmaker.

Verrijk uw wijnervaring met informatieve inhoud over de tradities van het wijnmaken in de Rhône, de nuances van het terroir en suggesties voor een combinatie met eten. Dompel jezelf onder in de kunst van Rhône wijnen, waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten en elke fles het verhaal vertelt van de zonovergoten wijngaarden langs de Rhône.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »