2020

Mazoyeres-Chambertin Grand Cru

Log in voor prijs informatie
6 op voorraad
  • 100% van alle exclusieve en bijzondere wijnen in huis
  • Gratis verzending vanaf €500 excl. btw
  • Klantenservice tot je dienst
  • Jarenlange ervaring als sommeliers

Productinformatie

De Mazoyeres-Chambertin Grand Cru 2020 van Perrot-Minot toont de topkwaliteit van deze gewaardeerde producent. Perrot-Minot is een Bourgondisch wijnhuis met een rijke geschiedenis, dat bekend staat om het maken van wijn met grote zorg en aandacht voor het terroir.

De Mazoyeres-Chambertin Grand Cru weerspiegelt de hoge kwaliteit van de wijngaarden van Perrot-Minot. De wijngaard is 1 HA groot en de stokken hebben een gemiddelde leeftijd van 55 jaar. De grond bestaat uit een ondergrond van kalksteengrind. Dit zijn geen diepe gronden en ze bestaan uit een bruin/blond mengsel van klei en kalksteen. Het zijn uitstekende akkers gemengd met grind. De toplaag produceert sierlijke, vakkundig gemaakte, verfrissende en dichte wijnen.

De inzet van Perrot-Minot voor de traditionele manier van wijnmaken en de aandacht voor het terroir garanderen dat deze Mazoyeres-Chambertin Grand Cru van het gebied belichaamt. De wijn toont intense finesse met aroma's en smaken van bramen, bessen, specerijen en kruiden. Een elegante en verfijnde cuvée.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Blijf op de hoogte

Maandelijks informatie ontvangen over onze bijzondere wijnen?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »