Daniël-Etienne Defaix / Chablis, Frankrijk

Daniël-Etienne Defaix

Chablis, Frankrijk

0 Product(en)

Daniel-Etienne Defaix, een gerenommeerde wijnproducent met een rijk erfgoed, staat bekend als een voorbeeld van excellentie in de regio Chablis.

Lees meer
Filter resultaten
Prijs

Daniel-Etienne Defaix, een gerenommeerde wijnproducent met een rijk erfgoed, staat bekend als een voorbeeld van excellentie in de regio Chablis. Dit familiebedrijf, dat meerdere generaties overspant, staat bekend om zijn toewijding aan traditionele wijnmaakmethoden en passie voor het maken van uitzonderlijke Chardonnay-wijnen.

Daniel-Etienne Defaix is gespecialiseerd in Chablis met oude wijnstokken Premier en Grand Cru en wil het unieke terroir van de regio tot uitdrukking brengen. De zorgvuldige aanpak van het domein omvat biologische en biodynamische praktijken, wat zorgt voor een duurzaam en authentiek wijnmaakproces. Hun wijnen ondergaan vaak een lange rijping op de wijnmoer, wat complexiteit en diepte toevoegt.

De wijnen van Daniel-Etienne Defaix hebben een perfecte balans tussen mineraliteit, frisheid en de genuanceerde smaken die kenmerkend zijn voor Chablis. Met een focus op traditie en kwaliteit heeft deze producent veel lof geoogst bij wijnliefhebbers en bijgedragen aan de erfenis van uitzonderlijke Bourgondische wijnen.

Blijf op de hoogte

Maandelijks informatie ontvangen over onze bijzondere wijnen?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »