Fontaine-Gagnard / Chassagne-Montrachet, Frankrijk

Fontaine-Gagnard

Chassagne-Montrachet, Frankrijk

0 Product(en)

Domaine Fontaine-Gagnard stamt af van de beroemde familie Gagnard en wordt momenteel beheerd door Céline Fontaine en haar familie. In de jaren ’80 en ’90 werden er verschillende hectaren bijgekocht en momenteel bezit het domein 12 hectaren wijngaarden.

Lees meer
Filter resultaten
Prijs

Domaine Fontaine-Gagnard stamt af van de beroemde familie Gagnard en wordt momenteel beheerd door Céline Fontaine en haar familie. Dit domein ontstond in 1985 toen Laurence Gagnard trouwde met Richard Fontaine. In de jaren ’80 en ’90 werden er verschillende hectaren bijgekocht en momenteel bezit het domein 12 hectaren wijngaarden. Deze zijn voornamelijk gelegen in het gebied Chassagne-Montrachet. Naast witte wijn produceert het domein ook een kleine hoeveelheid rood. Vooral de laatste jaren is de consument lyrisch enthousiast en na onze Barrel Tasting begin dit jaar zien we het enorme potentieel voor de komende jaren.

Domaine Fontaine Gagnard is een domein dat dingen natuurlijk laat lopen in de kelder of in de wijngaarden, het is wat het is en wat het is, is goed. De wijnen zijn elegant en slank, vaak met een mooi floraal karakter. De wijnen bieden alles wat men zoekt in Chassagne-Montrachet en meer.

Blijf op de hoogte

Maandelijks informatie ontvangen over onze bijzondere wijnen?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »