2021

Chablis Grand Cru, Valmur

Log in voor prijs informatie
7 op voorraad
  • 100% van alle exclusieve en bijzondere wijnen in huis
  • Gratis verzending vanaf €500 excl. btw
  • Klantenservice tot je dienst
  • Jarenlange ervaring als sommeliers

Productinformatie

Guy Robin Chablis Grand Cru, Valmur, 2021, is een verfijnde creatie van de gewaardeerde wijnproducent Marie-Ange Guy Robin. Geroemd om hun zorgvuldige wijnbereiding, is Guy Robin een familiebedrijf met een erfenis die generaties teruggaat, gericht op het maken van uitzonderlijke Chablis wijnen die de ware essentie van hun terroir weerspiegelen.

De Chablis Grand Cru, Valmur, 2021, is een Grand Cru wijngaard die bekend staat om de productie van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit binnen de Chablis regio. Gelegen in Bourgogne, Frankrijk, is Chablis beroemd om zijn Kimmeridgian kalksteenbodems, die een unieke mineraliteit aan de wijnen geven. De wijngaard Valmur wordt in tweeën gesplitst aan de weerszijden van het pad Sainte Vaubourg. De bodem heeft diepere klei- kalksteenbodems dan andere Grand Cru’s.

Verwacht in het wijnjaar 2021 dat de Chablis Grand Cru van Guy Robin de kenmerken van het frisse, lichte jaar zal laten zien, met potentiële toetsen van frisse zuren, citrusvruchten en een kenmerkende mineraliteit.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Blijf op de hoogte

Maandelijks informatie ontvangen over onze bijzondere wijnen?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »